رحمــــــــــه مشرفه مطبخ الزهرات
عدد الرسائل : 93 تاريخ التسجيل : 30/07/2007
| موضوع: الكبســه الخليجيــه الإثنين أغسطس 06, 2007 7:56 pm | |
| المقاديـــر----------كيلو أرز بسمتى - كيلو لحم مسلوق أو جاج مسلوق - 5أكواب من بهريز اللحم أو الدجاجملح وفلفل - ملعقه من بهارات الكبسه - ملعقه صغيره من سائل لون الزعفران أو الكركمبصلتام مفريتان - قليل من الزيت الطريقـــه---------- يقدح الزيت ويحمر فيه البصل - يضاف بهريز اللحم أو الدجاج وبهارات الكبسه ويترك حتى يغلى.- يضاف الارز وتهدأ حراره النار جدا- قرب التضح يضاف محلول الزعفران أو الكركم ويقلب الجميع ويغطى القدر حتى ينضح الارز تماما- يصب الارز فى سرفيس التقديم وحوله قطع اللحم المسلوقه أو المحمره أو يوضع قطع الفراخ فى منتصف الارز . ومن الممكن أن يصل بعض الصنوبر المحمر على الارز أثناء التقديم وبالهناء والعافيهاخ تكم ((رحمــ رودى ـــه )) | |
|
رنيم مشرفه منتدى الزهرات
عدد الرسائل : 111 تاريخ التسجيل : 30/07/2007
| موضوع: رد: الكبســه الخليجيــه الثلاثاء أغسطس 07, 2007 12:12 am | |
| تسلم ايدك رحمه علي الكبسة بس ياريت طريقة ريجيم بعد الاكلات الجميله دي اللي هتخلي الوزن يزيد | |
|
رحمــــــــــه مشرفه مطبخ الزهرات
عدد الرسائل : 93 تاريخ التسجيل : 30/07/2007
| موضوع: رد: الكبســه الخليجيــه الثلاثاء أغسطس 07, 2007 8:32 am | |
| ههههههههه رنيم - عليا أنا الاكل وعليك انت الرجيم
يسلم لى مرورك وكلماتك الجميله المشجعه تقبل نحياتى أختك (( رحمــ رودى ــه )) | |
|